De ruimtes in het Takketiele Huis

Onze Locatie

De zaal

De Zaal

Ruimte voor uw activiteit

In onze multifunctionele zaal kunnen er opleidingen, cursussen, yogalessen, doe-ateliers enz. gegeven worden. Ze is te huur met of zonder tafels en stoelen en er zijn yogamatjes, dekens en kussentjes ter beschikking.

Er is een beamer en indien gevraagd kan er gezorgd worden voor koffie, thee en water. Optioneel kan de keuken ook gehuurd worden.

De Keuken

An Apron is Just a Cape on Backwards

De keuken kan gehuurd worden samen met de zaal of afzonderlijk. Je vindt hier kookmateriaal en keukentoestellen. De ruimte op zich is ook bruikbaar voor 1 op 1 sessies, kleine vergaderingen en doe-ateliers.

De keuken
Het Atelier

Het Atelier

Probeer je iets te maken dat volmaakt is: het blijft onvolmaakt. Doe je iets op natuurlijke wijze, dan is het altijd volmaakt

~Osho~

Het keramiekatelier is het creatieve hart van Het TakkeTiele Huis en Tilly’s natuurlijke habitat. Hier gaat een groot deel van de creatieve doe-ateliers door. Je kan hier ook terecht voor open ateliers of voor workshops op maat.

De Tuin

Herb your enthousiasm

Een ommuurd tuintje is toegankelijk voor alle gebruikers van het Huis.  Tilly breidt hier haar kruidencollectie uit. Je vindt er kruiden voor de keuken, maar ook medicinale planten en kleurstofplanten.

De tuin

Boek Uw Ruimtes

Combineren mag!

Een ruimte voor je lezing, training, yogales? Boek hier. Denk je aan een meerdaagse cursus, bekijk dan ook even de mogelijkheden om te overnachten.

TELEFOON
+32 473 44 00 31

E-MAIL
info@takketiele.be

ADRES
Rechtstraat 26, 9080 Lochristi

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.