Reeksen of afzonderlijke lessen

Doe-Ateliers

Doe-ateliers? Bij Tilly kan je doe-ateliers volgen en geen werkwinkels of workshops. Je komt immers niet werken, maar heerlijk ontspannen, even volledig in het voelen gaan, al je zintuigen wakker maken:

  • je handen volgen met keramiek, kleur, kralen, aan de slag met wol
  • Ben je niet zo’n handige Harry, dan is klank misschien wel iets voor jou.
  • Kijken, ruiken en proeven komen aan bod bij de kruiden ateliers
 
Meer informatie over de verschillende technieken in ons aanbod kan je hier terugvinden.
 

Is je balans tussen denken, voelen en handelen verstoord dan komt dat je gezondheid niet ten goede. Je lichaam geeft signalen door fysieke klachten zoals moeheid, innerlijke onrust, slapeloosheid, futloos zijn, hoofdpijn, slaapproblemen, somberheid en angst. Als je geen aandacht besteedt aan deze signalen, kan dat leiden tot chronische klachten zoals burn-out, paniekaanvallen, depressies, angsten enz. Dit komt voort uit onverwerkte gevoelens en emoties.

Met de handen bezig zijn vormt een heerlijk tegengewicht tegen het denken en kan je helpen de balans tussen je denken en je gevoelens te herstellen  en je innerlijke kracht terug te vinden.

In de kalender kan je de geplande doe-ateliers terugvinden. De meeste ateliers zijn afzonderlijk te volgen. Je kan dus gerust komen proeven van de verschillende mogelijkheden. Staat je favoriet er niet bij? Doe dan een aanvraag voor een atelier op maat.

Ben je voldoende ervaren om zelfstandig te kunnen werken? Of heb je 5 doe-ateliers gevolgd? Dan val je onder het “open atelier” systeem

Prijzen

27€ voor een sessie, 125€ voor een 5-beurtenkaart  die twee maanden geldig is (als je elke week komt, krijg je een zesde beurt er gratis bovenop)

Materialen worden afzonderlijk gerekend volgens verbruik.

Geplande Activiteiten

Alle doe-ateliers, lessen en lezingen kan je terugvinden in onze agenda

Reserveer Je Doe-Atelier

In de kalender vindt je de data!

TELEFOON
+32 473 44 00 31

E-MAIL
info@takketiele.be

ADRES
Rechtstraat 26, 9080 Lochristi

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.